VARUJEMO STANOVALCE IN LASTNIKE. DELAMO ZA NJIH, SMO LOJALNI. SKRBIMO ZA STAVBE IN STANOVANJA, PO NAVODILIH STANOVALCEV IN LASTNIKOV.

KAKO DELAMO?

Z vašo stavbo upravljamo tako, kakor da bi bila naša.


Vaši sosedje so naši sosedje. Smo partner na katerega ste ponosni.


Delujemo od leta 2008. Sedež imamo v Mariboru, poslovno enoto v Rušah. Upravljamo z več kakor 1300 stanovanjskimi enotami.


Naše storitve ponujamo povsod tam, kjer stanovalci in etažni lastniki pogrešajo korektno in transparentno delo upravnika.


KAKO NAM USPEVA?

1. Smo komunikativni in odzivni.

2. Obveščamo in odgovarjamo na vprašanja.

3. Prisluhnemo in upoštevamo.

4. Naše glavno vodilo: STROKOVNOST.


Pozornost posvečamo dobremu delu in ne brezglavi rasti poslovanja. Na prvem mestu je zadovoljstvo stanovalcev. Le tako lahko tudi mi uživam v našem delu.IN IMAMO REFERNCE

Dober upravnik ne poizkuša ugajati enim, ali drugim. Dober upravnik išče dobre rešitve za vse. Kadar so rešitve dobre, so zadovoljni vsi.


Na področju Maribora, Ruš in Selnice ob Dravi upravljamo 1300 stanovanjskih enot. Pri delu dosegamo nadpovprečne rezultate.


Na naših zborih lastnikov se stanovalci ne prepirajo, temveč sodelujejo.  

KAKO SMO PRIČELI

Davnega leta 2007 smo na podlagi lastnih izkušenj ugotovili, da je med upravnki še veliko prostora za izboljšave, saj nam nobeden ni ugajal. V množini pišemo, ker smo družinsko podjetje. Ustanovitev podjetja, najprej v obliki "s.p." je sledila v letu 2008, v letu 2009 pa že v obliki "d.o.o.". Ostalo, kot pravijo, je zgodovina. Nikoli se nismo oglaševali, saj se je dobra beseda med stanovalci širila sama od sebe. Tudi danes se ne oglašujemo, saj naš cilj ni brezglava rast poslovanja. Naš cilj je stabilno upravljanje s količino stavb, ki jo zmoremo upravljati strokovno, kvalitetno in predvsem človeško.

KONTAKTIRAJTE NAS